+36-1-808-9000

ENGLISH

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Hírek

Celeb lányok Mikulás „bőrben”...

Részletek

Segítőház ünnepélyes átadása

Részletek

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló...

Részletek

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a hajléktalan szállón

Részletek

Nyílt nap a Vigo Házban

Részletek

További hírek

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

 

Lakóház projektek

Vigo Ház

XX. kerület Pesterzsébet

A Vörösmarty utca és a Szegfű utca által határolt, 7771 nm területen került felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörűen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendő tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát.

Palota Liget

Budapest, XV. kerület, Régi Fóti út - Mogyoród útja


A Palota Liget a Szilas patak mentén épülő új városrész igazi gyöngyszeme lesz. A Budai-hegység északi nyúlványaira, valamint a Pilisre panorámás sík területen épülő beruházás emberléptékű, 3-4 szintes épületeivel ideális otthont nyújt mindazoknak, akik kertvárosi környezetre cserélnék a belvárosi vagy éppen pest környéki életmódjukat.

Zaragoza Kert

XVIII. kerület Pestszentlőrinc

A beruházás az Alacskai út és a Nemes utca által határolt háromszögben lévő területen került megvalósításra. A Zaragoza Kert alapelve, hogy a mediterrán stílus jegyeit egyesítse a biztonsággal. A házban térfigyelő kamerák, a földszinten biztonsági üvegezés és redőnyök, valamint portaszolgálat nyújt a lakók értékei számára védelmet. Az épület lakásaiba riasztó előkészítés került kialakításra.

Ibiza Lakópart

XXI. kerület Királyerdő

Az Ibiza Lakópart a XXI. Kerületben a Hollandi út, a Ráckevei-Soroksári Dunaág az Önkormányzati Sporttelep és a Csepeli Strandfürdő által határolt területen található a sziget egyik legfrekventáltabb, Királyerdőként ismert részén. A környezeténél valamivel magasabb (115-130 m) Duna-teraszra épült városrész lankáin elsősorban kertes, családi házak találhatók.

Malomdomb Lakókert

XVI. kerület Árpádföld

A Malomdomb Lakókert a XVI. kerület Bóbitás utca és Alsómalom utca által határolt 2,2 hektáros dombos terület tetején 170 m magasan helyezkedik el, ezáltal kedvező kilátást nyújtva mind Buda, mind a mögöttes csömöri dombok irányába. A lakások mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival könnyen elérhetőek. Az épületek hagyományos, több száz éve bevált építési technológiával készültek hosszú élettartamú, kiváló minőségű anyagokból.

Barcelona Ház

Biatorbágy

Az Elephant Holding Zrt. első beruházása a Bitorbágyon található Barcelona Ház. A társasház Bitorbágy központjához közel található, gyönyörű panorámával a szomszédos horgász tóra.
2005. szeptemberében a lakások átadásra kerültek, boldog tulajdonosok vehették birtokba a megálmodott otthonaikat.

Malaga Residence

Budapest, VI. kerület, Andrássy út 95.

Új építésű lakások eladók 30-107 m2-ig, Budapest belvárosában, a VI. kerületben az Andrássy úton.