+36-1-808-9000

ENGLISH
Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Ibiza Lakópart

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

Projektadatok

XXI. kerület Királyerdő

Az Ibiza Lakópart a XXI. Kerületben a Hollandi út, a Ráckevei-Soroksári Dunaág az Önkormányzati Sporttelep és a Csepeli Strandfürdő által határolt területen található a sziget egyik legfrekventáltabb, Királyerdőként ismert részén. A környezeténél valamivel magasabb (115-130 m) Duna-teraszra épült városrész lankáin elsősorban kertes, családi házak találhatók.
Az épülő Ibiza Lakóparthoz autóval a városközpontból mindössze negyed óra alatt lehet eljutni, mely út megtételéhez tömegközlekedéssel alig háromnegyed óra szükséges (Csepeli hév, 48-as busz).
Az Ibiza Lakópart egy 16 ezer négyzetméteres, közel négyszög alakú telken épül. A területet 12-15 méteres sávban található védett fasor választja el a Hollandi úttól. Az utcafronton tíz vendég parkolóhely várja a látogatókat. A kertbe kártyás rendszerű személy, és elektromos kapun át lehet bejutni, de a lakók fokozott biztonságról a huszonnégy órás portaszolgálat és videós térfigyelő rendszer is gondoskodik. Az itt élők autói a kert két Dunára merőleges oldalán elhelyezett felszíni parkolóban, felszíni-, és mélygarázsokban kapnak helyet.