+36-1-808-9000

ENGLISH

Projekt

Elhelyezkedés

Épület

Szintek

Lakás

Galéria

Fotók

Videók

Leírások

Cégcsoport

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

Az Elephant Cégcsoport

Bemutatkozunk

Az Elephant Holding Zrt. élvonalba tartozó, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, innovatív cégcsoport. Rugalmas fizetési ütemezéssel, biztos banki hátérrel kínál kiváló minoségű lakásokat, elérhető áron. "Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégét hozzuk létre."

Megvalósult beruházások

Barcelona Ház - Biatorbágy - 23 lakás
Malomdomb Lakókert - Árpádföld XVI. kerület - 340 lakás

Jelenleg folyamatban lévő beruházások:

Zaragoza Kert - XVIII. kerület - 340 lakás
Vigo Ház: XX. kerület - 130 lakás

Tervezés alatt:

Ibiza Lakópart: Budapest XXI. kerület: Királyerdő - 180 lakás
Budapest XXI. kerület - 300 lakás
Budapest XV. kerület - 1 100 lakás
Budapest XVII. kerület - 700 lakás.

Jövőkép

Magyarország vezető ingatlanfejlesztő cégévé szeretnénk válni

  • Célunk, hogy ügyfeleink igényeit és elvárásait optimálisan és elkötelezetten szolgáljuk, ezáltal olyan partnercégként tekintsenek ránk, amely a biztonság és a siker zálogát hordozza.
  • Partnereink büszkék lesznek rá, hogy az Elephant Holding Zrt.-vel állnak üzleti kapcsolatban, mert együttesen kiemelkedő minőséget hozunk létre és ezáltal osztozni fogunk a közös sikerben.

Értékeink

  • Munkatársaink. Vezetőinket és munkatársainkat szigorú elvárások alapján gyűjtöttük magunk köré, fő szempontként a tapasztalatot és szaktudást, illetőleg a cég iránti lojalitást, terhelhetőséget és az ügyfeleinkkel szembeni udvarias, mindvégig szolgálatkész magatartást határoztuk meg.
  • Etika. A tisztesség, becsületesség és a kiszámíthatóság cégünk legfontosabb értékei.
  • Érdemeink. Magas színvonalat teremtünk, beruházásainkat és fejlesztéseinket a legmagasabb szintű technológiával párosítjuk. Beruházásaink sorsát átadásuk után is figyelemmel kísérjük, hiszen hosszú távú üzemeltetésükre külön leányvállalatot hoztunk létre.
  • Tisztességes haszon. Az általunk létrehozott minőségi szolgáltatásokkal értékarányos bevételre teszünk szert, amely a piacon elfogadott tisztes haszonnal párosul.
  • Biztonság. Legfőbb célunk, hogy lakásaink a lehető legmagasabb színvonalat képviselve, nem csupán egy lakást, hanem igazi otthont valósítsanak meg a hozzánk bizalommal fordulók részére.

Üdvözlettel:

Elephant Holding Zrt.