+36-1-808-9000

ENGLISH

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Hírek

Celeb lányok Mikulás „bőrben”...

Részletek

Segítőház ünnepélyes átadása

Részletek

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló...

Részletek

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a hajléktalan szállón

Részletek

Nyílt nap a Vigo Házban

Részletek

További hírek

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

 

Nyílt nap a Vigo Házban - 2010.06.15

Csányi Sanyi a hajléktalanok mellett:
"Ne csak télen gondoljunk rájuk!"

Csányi Sanyi, aki már évek óta kiáll a hajléktalanok ügyéért, a hétvégén is bizonyította elhivatottságát. A XX. Kerületi Vigo Ház nyílt napján egy hajléktalanokból álló zenekarral, az Oltalom Kulturális Körrel adott közös műsort.

A fellépésen verset szavaló művész elmondta: "A nyári hőségben kevesen gondolnak azokra, akik az utcákon, parkokban és városszéli erdőkben tengetik életüket? Ilyenkor nem feltűnő a jelenlétük, hiszen nem szorulnak be arra a kevés fűtött helyre, ahol még megtűrik őket a téli fagyok idején. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a hajléktalanok visszakerüljenek a munka világába, minél előbb képesek legyenek saját otthont fenntartani - ezért ragadok meg minden alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét erre az égető és egyre súlyosabb problémára."
A fellépésen Rusz Zoltán, hajléktalan saját készítésű grafikával ajándékozta meg Csányi Sándort.

Az Elephant Holding szervezésében zajló jótékonysági kampány idén felújítja a Segítőház hajléktalanszállót. Ezen túl a cég felszereléssel támogatja a hajléktalanok zenekarát is.

Bővebb információ az Elephant Holding Zrt. fejlesztéseiről: www.elephant.hu

További információ: Zádori Zoltán, 06-30-261-4505, zoltan.zadori@localtime.huTovábbi hírek