+36-1-808-9000

ENGLISH

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Hírek

Celeb lányok Mikulás „bőrben”...

Részletek

Segítőház ünnepélyes átadása

Részletek

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló...

Részletek

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a hajléktalan szállón

Részletek

Nyílt nap a Vigo Házban

Részletek

További hírek

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

 

Celeb lányok Mikulás „bőrben”... - 2010.12.10

Sajtóközlemény

Budapest, 2010. december 6.

Korán megérkezett a tél, a Mikulás is hóesésben érkezhetett a gyermekekhez, mellyel igazi ünnepi hangulat ébredhetett az emberek szívében. A X. kerületi Segítőház Szociális Otthon átmeneti szállórészén is sikerült kis örömöt, melegséget hozni a nélkülözőknek, hiszen celeb lányok lepték meg a hajléktalanokat énekléssel, csoki mikulással, naranccsal, és ami a legfontosabb: őszinte kedvességgel.

A Homeless-Elephant jótékonysági kampány keretein belül újult meg a Hajléktalanokért Közalapítvány X. kerületi Segítőháza-nak átmeneti szállórésze, ahol Mikulás alkalmával kis ünnepséget szervezett a kampány ötletgazdája, az Elephant Holding Zrt. és a Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány – Sorsfordító Programja - közösen. Horváth Csaba, az Alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Szögeczki Ági (VV Ágica) a jótékonysági kampányban a kezdetektől részt vett, számtalan esetben kiállt a hajléktalanok mellett, ha, kellett ételt osztott, közösen énekelt az Oltalom Kulturális Kör zenekarával, háziasszonyi teendőket látott el számos eseményen.
Az ő meghívására érkezett Villányi Andi is, hogy kedves személyiségükkel, közös énekükkel, mikulás ajándékaikkal pár perc örömet hozzanak a nélkülözéssel teli hétköznapokba.

Villányi Andi (Fresh Andi) is kiáll a hajléktalanok mellett, „hiszen nagyon sokan vannak fedél nélkül, akik önhibájukon kívül jutottak ebbe a helyzetbe, akiknek feltétel nélkül segíteni kell a társadalomba valló visszailleszkedésébe”, hangzottak el támogató szavai.

Ágicát és Fresh Andit is meghatotta a hajléktalanok szeretet igénye, kedvessége, akik nagy szemekkel figyelték a lányok mozdulatait, segítséget nyújtó kezeit. Az Oltalom zenekar támogatásával, egy 10 éves nehéz sorsú kisfiú, Stefán Ricsi mondott verset, mellyel sokak arcára könnycseppet csalt.

Az Elephant Holding elkötelezett a hajléktalanok problémáinak megoldása mellett, mert vannak emberek, akiknek csak egy kis segítségre van szüksége és vannak emberek, akiknek ez a kis segítség elegendő ahhoz, hogy visszatérjenek a társadalomba. Mivel a Cégcsoport számára legfontosabb, hogy ne látszatmegoldások valósuljanak meg, ezért esett választásuk a X. kerületi Segítőházra, hiszen itt megvalósul az, amit ők is megoldásnak gondolnak a hajléktalan problémára. Fontos számukra, hogy itt a segítségnyújtás minden szinten kézzel fogható, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérik az embereket. A segítő tevékenység kiterjed a továbblépési szándék megkezdésétől a saját életvezetés magvalósítására.

További információ az eseményről:

Elephant Holding Zrt.
Lehóczky Orsolya
orsi@elephant.hu
06-30-338-3-338
www.elephant.hu


További hírek