+36-1-808-9000

ENGLISH

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Hírek

Celeb lányok Mikulás „bőrben”...

Részletek

Segítőház ünnepélyes átadása

Részletek

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló...

Részletek

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a hajléktalan szállón

Részletek

Nyílt nap a Vigo Házban

Részletek

További hírek

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

 

Celeb lányok Mikulás „bőrben”... - 2010.12.10

Sajtóközlemény

Budapest, 2010. december 6.

Korán megérkezett a tél, a Mikulás is hóesésben érkezhetett a gyermekekhez, mellyel igazi ünnepi hangulat ébredhetett az emberek szívében. A X. kerületi Segítőház Szociális Otthon átmeneti szállórészén is sikerült kis örömöt, melegséget hozni a nélkülözőknek, hiszen celeb lányok lepték meg a hajléktalanokat énekléssel, csoki mikulással, naranccsal, és ami a legfontosabb: őszinte kedvességgel.

A Homeless-Elephant jótékonysági kampány keretein belül újult meg a Hajléktalanokért Közalapítvány X. kerületi Segítőháza-nak átmeneti szállórésze, ahol Mikulás alkalmával kis ünnepséget szervezett a kampány ötletgazdája, az Elephant Holding Zrt. és a Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány – Sorsfordító Programja - közösen. Horváth Csaba, az Alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Szögeczki Ági (VV Ágica) a jótékonysági kampányban a kezdetektől részt vett, számtalan esetben kiállt a hajléktalanok mellett, ha, kellett ételt osztott, közösen énekelt az Oltalom Kulturális Kör zenekarával, háziasszonyi teendőket látott el számos eseményen.
Az ő meghívására érkezett Villányi Andi is, hogy kedves személyiségükkel, közös énekükkel, mikulás ajándékaikkal pár perc örömet hozzanak a nélkülözéssel teli hétköznapokba.

Villányi Andi (Fresh Andi) is kiáll a hajléktalanok mellett, „hiszen nagyon sokan vannak fedél nélkül, akik önhibájukon kívül jutottak ebbe a helyzetbe, akiknek feltétel nélkül segíteni kell a társadalomba valló visszailleszkedésébe”, hangzottak el támogató szavai.

Ágicát és Fresh Andit is meghatotta a hajléktalanok szeretet igénye, kedvessége, akik nagy szemekkel figyelték a lányok mozdulatait, segítséget nyújtó kezeit. Az Oltalom zenekar támogatásával, egy 10 éves nehéz sorsú kisfiú, Stefán Ricsi mondott verset, mellyel sokak arcára könnycseppet csalt.

Az Elephant Holding elkötelezett a hajléktalanok problémáinak megoldása mellett, mert vannak emberek, akiknek csak egy kis segítségre van szüksége és vannak emberek, akiknek ez a kis segítség elegendő ahhoz, hogy visszatérjenek a társadalomba. Mivel a Cégcsoport számára legfontosabb, hogy ne látszatmegoldások valósuljanak meg, ezért esett választásuk a X. kerületi Segítőházra, hiszen itt megvalósul az, amit ők is megoldásnak gondolnak a hajléktalan problémára. Fontos számukra, hogy itt a segítségnyújtás minden szinten kézzel fogható, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérik az embereket. A segítő tevékenység kiterjed a továbblépési szándék megkezdésétől a saját életvezetés magvalósítására.

További információ az eseményről:

Elephant Holding Zrt.
Lehóczky Orsolya
orsi@elephant.hu
06-30-338-3-338
www.elephant.hu


Segítőház ünnepélyes átadása - 2010.11.19

Testi,- lelki,- szellemi újjászületés...

Sajtóközlemény

Budapest, 2010. november 16.

Átadták a Hajléktalanokért Közalapítvány X. kerületi Segítőházának felújított épületrészét. Az intézmény felújítását az Elephant Holding kezdeményezéséből 2008-ban született jótékonysági kampány tette lehetővé, amelynek köszönhetően az átmeneti szállás továbbra is segítheti a jelenleg Budapesten élő 8-10 ezer hajléktalan elhelyezését.

Az Elephant Holding elkötelezett a hajléktalanok problémáinak megoldása mellett, mert vannak emberek, akiknek csak egy kis segítségre van szüksége és vannak emberek, akiknek ez a kis segítség elegendő ahhoz, hogy visszatérjenek a társadalomba. Mivel a Cégcsoport számára legfontosabb, hogy ne látszatmegoldások valósuljanak meg, ezért esett választásuk a X. kerületi Segítőházra, hiszen itt megvalósul az, amit ők is megoldásnak gondolnak a hajléktalan problémára. Fontos számukra, hogy itt a segítségnyújtás minden szinten kézzel fogható, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérik az embereket. A segítő tevékenység kiterjed a továbblépési szándék megkezdésétől a saját életvezetés magvalósítására.

�A Budapest belvárosában kiállított kieselefánt-szobrok értékesítéséből és szponzori támogatásokból befolyt közel 15 millió Ft-ból az átmeneti szállórész teljes belső átalakítása valósulhatott meg. A szállórész külső-belső nyílászáróit lecseréltük, a hálótermek, zuhanyzók, wc-k, folyosók falai tégláig vissza lettek bontva, villamos-és gépészeti átalakítások történtek, illetve a hálórészek feletti padlástér szigetelése is megtörtént. � � közölte a szálló átadó ünnepségén Zelei Zoltán, az Elephant Holding értékesítési igazgatója.


�Büszkék vagyunk arra, hogy azon kevés cég közé tartozunk, akik azoknak próbálnak segíteni, akiktől a legtöbben elfordulnak. A hajléktalanok ritkán kapnak vállalati segítséget, hiszen a sokszor betegségekkel és elhanyagoltsággal azonosítják őket, ezért nehezen illeszthetők be a társadalmi felelősségvállalásról készülő kiadványokba, vállalati kommunikációs anyagokba. Az Elephant Holding ennek ellenére megtalálta a módját, hogy életvidám kampánnyal hívja fel a figyelmet a hajléktalanok helyzetére, és egyúttal segítsen a több tízezer fővárosi otthon nélkül élő ember helyzetén� � tette hozzá Zelei Zoltán.

Az épület felújítás előtti, rendkívül rossz állapotáról szólva Varga Péter a Segítőház intézményvezetője elmondta: �Nagyon jókor jött a segítség, mivel a munkák megkezdése előtt volt olyan szoba, ahol az udvari növényzet már áttörte a rossz állapotú falat, a vizesblokk minősíthetetlen állapotban volt, a szálló közös zuhanyzójában pedig rendszeresen térdig állt a víz. A szigetelés teljes hiánya miatt a téli hónapokban közel milliós gázszámlával küszködtünk!�

A jótékonysági program az MKB Bank és az Elephant Holding Zrt. kiemelt támogatásával indult útjára 2008-ban. A 100 darab valóságos méretű, stilizált elefánt borjú szobor megfestésére pályázatot írtak ki, melyre szép számban érkeztek nevezések rengeteg ötlettel és kreatív tervvel. A kiválasztott művészek keze alatt számos különleges alkotás kelt életre. Gondoljunk csak Sam Havadtoy rózsaszín csipkében pompázó �Remény� című művére, Varró Zoltán pihenésre csábító �Glamourfántjára�, Zajácz Tamás mindenki szívéhez közel álló �Családi állatsimogató� nevet viselő elefántjára, vagy Zimány Linda, Horváth Éva, Dukai Regina, Karsai Zita, Bódi Sylvi, Herczeg Zoltán és a Sugarbird tervezőcsapatának közös �Divat elefántjára�. A szobrok Budapest különböző pontjain kerültek kihelyezésre, hogy a főváros utcáinak, köztereinek, bevásárlóközpontjainak mindennapi életét színesítsék, illetve, hogy felhívják a figyelmet a kampány eredendő céljára, a hajléktalanság egyre súlyosbodó problémájára.

lpic:BES_6899-1024.jpg

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló... - 2010.11.11

Dolgoznak a kis elefántok: megújul a hajléktalanszálló...

Sokan emlékeznek még azokra a színes kiselefánt-szobrokra, melyekkel Budapest-szerte lehetett találkozni 2009-ben. Nos, mára éppen ennek a jótékonysági kiállításnak köszönhetően újul meg a X. kerületi Segítőház hajléktalanszálló. 2010 telén a rászorulók már a komfortosabb szálláson vészelhetik át a hideg éjszakákat.

A jótékonysági program az MKB Bank és az Elephant Holding Zrt. kiemelt támogatásával indult útjára 2008-ban. „A 100 darab valóságos méretű, stilizált elefánt borjú szobor megfestésére pályázatot írtunk ki, melyre szép számban érkeztek nevezések rengeteg ötlettel és kreatív tervvel. A kiválasztott művészek kezei alatt számos különleges alkotás kelt életre. Gondoljunk csak Sam Havadtoy rózsaszín csipkében pompázó „Remény” című művére, Varró Zoltán pihenésre csábító „Glamourfántjára”, Zajácz Tamás mindenki szívéhez közel álló „Családi állatsimogató” nevet viselő elefántjára, vagy Zimány Linda, Horváth Éva, Dukai Regina, Karasai Zita, Bódi Sylvi, Herczeg Zoltán és a Sugarbird tervezőcsapatának közös „Divat elefántjára” - idézi fel a kampány indulásának állomásait Lehóczky Orsolya, az Elephant Cégcsoport marketing vezetője.

Mindez nem volt hiába, hiszen hamarosan birtokba vehetik a rászorulók a hajléktalan szálló felújított épületrészét. A munkálatok kivételes összefogással indultak, hiszen a jótékonysági kiállítás bevételein túl az Elephant Holding és partnercégei is nagy mértékben hozzájárultak az épületrész minél teljesebb körű felújításához.

„Hatalmas eredménynek tartjuk, hogy még ezekben az építőipar számára nehéz időkben is sikerült összekovácsolnunk egy olyan alvállalkozói kört, melynek résztvevői az Elephant Holdinghoz hasonlóan fontosnak tartják, hogy segítsenek a rászorultakon, javítsák a hajléktalanok helyzetét. A generál-kivitelezést a KÖMÁLTÉP Kft. vállalta jelentős árkedvezménnyel, a hidegburkolatokat a Baltex Hungary Kft. és a Palatinus Kft., a festékeket a Caparol Hungaria Kft. biztosította, míg a villanyszerelési munkálatokat ingyenesen végezte el a Mayer Kft.”

Ahogy azt a hajléktalanszálló üzemeltetői elmondták, az épület siralmas állapotban volt a felújítás előtt, volt rá példa, hogy az udvari növényzet áttörte a falat, a hidegebb hónapokban pedig több milliós gázszámlával küszködtek.

A Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány Sorsfordító Programjának keretein belül megvalósuló Homeless - Elephant kampány október végére a Szociális Otthon felújításával eléri végső állomását, a rászorulók birtokba vehetik felújított „átmeneti menedéküket”.

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a hajléktalan szállón - 2010.09.17

A Homeless-Elephant kampány végső állomásához érkezett: 2010. szeptemberében elindultak a felújítási munkálatok a X. kerületi Segítőház Szociális Otthonban.

Az Otthon átmeneti szállórésze előreláthatólag 2010 október végére nyeri el megújult formáját.


Nyílt nap a Vigo Házban - 2010.06.15

Csányi Sanyi a hajléktalanok mellett:
"Ne csak télen gondoljunk rájuk!"

Csányi Sanyi, aki már évek óta kiáll a hajléktalanok ügyéért, a hétvégén is bizonyította elhivatottságát. A XX. Kerületi Vigo Ház nyílt napján egy hajléktalanokból álló zenekarral, az Oltalom Kulturális Körrel adott közös műsort.

A fellépésen verset szavaló művész elmondta: "A nyári hőségben kevesen gondolnak azokra, akik az utcákon, parkokban és városszéli erdőkben tengetik életüket? Ilyenkor nem feltűnő a jelenlétük, hiszen nem szorulnak be arra a kevés fűtött helyre, ahol még megtűrik őket a téli fagyok idején. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a hajléktalanok visszakerüljenek a munka világába, minél előbb képesek legyenek saját otthont fenntartani - ezért ragadok meg minden alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét erre az égető és egyre súlyosabb problémára."
A fellépésen Rusz Zoltán, hajléktalan saját készítésű grafikával ajándékozta meg Csányi Sándort.

Az Elephant Holding szervezésében zajló jótékonysági kampány idén felújítja a Segítőház hajléktalanszállót. Ezen túl a cég felszereléssel támogatja a hajléktalanok zenekarát is.

Bővebb információ az Elephant Holding Zrt. fejlesztéseiről: www.elephant.hu

További információ: Zádori Zoltán, 06-30-261-4505, zoltan.zadori@localtime.huLakásvásár 2010. április 30. - május 2. - 2010.04.23

Csökkenő lakásszám, növekvő árak 2011-ben...

Sajtóközlemény

Budapest, 2010. április 30.
Jelentős változások előtt áll az újépítésű lakások piaca, ami a szakértők szerint már a közeljövőben lakásszám csökkenést és áremelkedést hozhat. A várható keresletnövekedés miatt az Elephant Holding már elindította a XV. kerületi Palota Liget értékesítését, illetve 2011 év elején már a XVII. kerületi Pesti Park lakásai is leköthetőek lesznek, az OTP Lakáslízing mindehhez Kormányrendeletben rögzítetten magas arányú finanszírozást nyújt, és új akcióval jelentkezik.
"Míg 2008. előtt 10-12 ezer lakás épült évente Budapesten és talált rövid idő alatt gazdára, addig 2010-ben ennek mintegy egynegyede kerülhet értékesítésre az újlakás piacon. Beruházói várakozások szerint év végére érezhető lesz a lakáskészlet apadása és az ezzel járó lakáshiány" - mondja Zelei Zoltán, az Elephant Holding értékesítési igazgatója.
Az Elephant Holding elemzésében felhívja a figyelmet arra, hogy az utóbbi 2 évben közel 50%-kal csökkent az újlakásokra kiadott építési engedélyek száma - ezt igazolja a GKI fővárosi ingatlanpiaci indexe is - valamint ezzel párhuzamosan csökkent a megépült és átadásra került lakások száma is. Jóllehet egy olyan európai fővárosban, mint Budapest, ahol az agglomerációval együtt több mint 2 millióan élnek, évente legalább 15-20 ezer új lakás építése lenne szükséges ahhoz, hogy a lakás-állomány ne öregedjen el, és megtörténjen az egészséges ingatlan cserélődés.
Zelei Zoltán kiemelte: "A nyugat-európai és tengerentúli piacokkal ellentétben, Budapesten nem volt "lakásár buborék", hiszen a négyzetméter árak 300-600 ezer Ft körül alakultak, szemben az európai nagyvárosok 1-2 M Ft/nm körüli, illetve a kelet-európai 500-900 ezer Ft/nm közötti lakásáraival. Mindezek indokolttá teszik, hogy a 2011-re prognosztizált keresleti piac jelentős árkorrekciót hozzon magával."
Ami a befektetési célú ingatlanvásárlást illeti magánszemélyként a jelenlegi piaci és gazdasági környezetben mindössze 5-8% körüli nyereséget lehet realizálni banki befektetéssel, miközben újépítésű lakások vásárlásával, mintegy 12-18%-os hasznot lehet elérni rövid távon, ahogyan azt a válság előtti években is tapasztalhattuk. Befektetési szempontból nem elhanyagolható az infláció, illetve az előbb-utóbb bekövetkező csatlakozás az EURO zónához. Mekkora, lesz az infláció az elkövetkező években, milyen árfolyamon csatlakozunk majd az egységes fizetési övezethez? Ez utóbbi két szempont az ingatlan befektetések megbízhatóságára, kiszámíthatóságára hívja fel a figyelmet. Ráadásul a megválasztott kormányzat előre jelzett tervei között szerepel az építőipar helyzetének átfogó, elemző vizsgálata, átgondolt szabályozása és támogatása, mely tervek reményteli várakozást keltenek szakmai körökben.
A fentiek figyelembevételével, a vásárlók számára talán legfontosabb következtetés, hogy a még kapható, hozzávetőleg 4 ezer újépítésű ingatlan az érzékelhetően élénkülő lakáspiacon előre jelzéseink szerint ezév végéig elkel, és ezt követően érzékelhető lakáshiány várható 2011-ben*, mely jelentős, *15- 20%-os áremelkedéssel párosul. A válság utáni fellendülés tehát áremelkedést is jelent - hangsúlyozza Zelei - így, aki lakást venne, érdemes minél előbb belevágni, amíg válogathat a megfelelő adottságú és még jó árszintű otthonok közül".
Az értékesítési igazgató a cégcsoport elmúlt időszakáról illetve a közeljövőről is beszélt: "Láthatóan 2009-ben a beruházók jelentős része küszködött finanszírozási nehézségekkel, mivel a lakáseladásokból származó bevételük nem tudta fedezni a napi működést. Az Elephant Holding ugyanakkor ipari- és kereskedelmi ingatlanjainak jövedelméből úgy gazdálkodott, hogy biztos alapokon tudta tartani lakóingatlan üzletágát ennek köszönhetően tervezett ütemben folynak az átadások a Zaragoza Kertben, a Vigo Házban, 2011-ben pedig indul a Palota Liget és az eredeti elképzelésekhez képest előrehozva a XVII. Kerületi Pesti Park építése is".
A várható keresletélénkülésnek a finanszírozók is igyekeznek elébe menni. Az OTP Lakáslízing új díjelengedési akcióval jelentkezik: a 2010. május 3. és június 11. között igényelt lakáslízingek esetén a következő két díjkedvezményes lehetőség közül választhat az ügyfél:

  • az induló költségeket az igénybevett hitel összegétől függően 100 000 Ft erejéig megtéríti az OTP Lakáslízing, vagy
  • az igényelt hitelösszegtől függetlenül a közjegyzői- és az értékbecslési díjat téríti meg az OTP Lakáslízing.


A Lakásvásáron tartott tájékoztatón Katzenbach Zoltán, az OTP Lakáslízing értékesítési és marketing igazgatója elmondta: "A lízing konstrukció nem csak hogy új lakás esetén lényegesen olcsóbb egy hasonló kamatozású lakáshitelhez képest, de a 2010. március 1-jén életbe lépő Kormányrendeletben rögzítésre került hitelezési limitszintek alapján - lakáslízinggel alacsonyabb önerővel lehet lakáshoz jutni, új és használt lakás esetén egyaránt. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy míg lakáshitelnél - forint alapon - 75%, addig új lakásnál lakáslízingnél 80% finanszírozható. Például amíg egy 10 millió forint értékű lakáshoz maximálisan 7.500.000 forint lakáshitel, addig 8.000.000 forint lakáslízing vehető fel, ami a lakáshitelhez képest 6,7%-kal több finanszírozható összeget jelent. Euro alapú konstrukciónál ugyanez az arány 60% lakáshitelnél és 65% lakáslízingnél, tehát egy 10 millió forint értékű lakáshoz maximálisan 6 millió forint lakáshitel, míg 8,3%-kal több, összesen 6.500.000 forint lakáslízing vehető fel.
A lakáslízing olcsósága annak köszönhető, hogy az újépítésű lakásoknál (nyílt végű pénzügyi lízing esetén) a lízingelt összeg 25%-os ÁFA-részét kamatmentesen, a futamidő során kis részletekben fizeti ki az ügyfél. Lakáshitel esetén a vételár ÁFA-tartamát is meg kell finanszírozni a vásárláskor, azaz a hitel a bruttó értékre szól."

További információ:

Zádori Zoltán
06-30-261-4505
zoltan.zadori@localtime.hu

További információt az Elephant Holding Cégcsoport lakó- és ipari ingatlanfejlesztéseiről a www.elephant.hu oldalon talál.


lpic:010.jpg

Az Elephant Holding Zrt. a facebook-on - 2010.03.05

Aktuális ingatlanpiaci hírekről, legfrissebb akcióinkról, céges eseményeinkről első kézből tájékozódhat.
Csatlakozzon Ön is az Elephant Holding Zrt-hez a facebook-on!

Második évében az Elephant Holding lakásbérleti programja - 2010.02.25

Budapest, 2010. február 18. – Az elsősorban zöldövezeti ingatlanfejlesztéseiről ismert Elephant Holding mára több mint 30 lakást értékesített a 2008-ban bevezetett lakásbérleti programjának segítségével.

A „Kedvezményes lakásbérlet” névre keresztelt program lényege, hogy a vásárlók piaci áron bérelhetnek újépítésű, magas színvonalú, jól felszerelt lakásokat, de a bérleti díj felét a beruházó beszámítja a lakás vételárába, ami így önerőként jelenik meg. Ilyenformán a vásárlók egy 120 ezer forint / hó bérletei díjas lakás esetében több mint 700 ezer forint önerőt teremthetnek elő egy év alatt.

Zelei Zoltán, az Elephant Holding kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy elsősorban azok veszik igénybe a lakásbérleti konstrukciót, akik kevés önerővel rendelkeznek, és jelenleg lakást bérelnek vagy azok, akik új lakás vételét tervezik, de nem szeretnék meglévő ingatlanjukat áron alul eladni.

„Hogyan lehet csökkenteni a költözés, a finanszírozás kezdő költségeit? Az Elephant Holding Zrt. a lakásvásárlás egy nehéz szakaszában igyekszik segítséget nyújtani. Gyakori jelenség, hogy a költözést már elhatározta a család, az önerőt azonban csak a meglévő, de jelenleg nyomott áron értékesíthető lakás árából tudnák fedezni. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetet igyekszik a program feloldani azzal, hogy a beruházó a bérleti díj felét jóváírja a kiválasztott lakás vételárában. Ezzel a lakáskeresők időt nyernek arra, hogy a meglévő otthonukat kényelmesen, piaci áron tudják értékesíteni, hitelfelvételi lehetőségeik is javulhatnak, és nem kell sietve meghozni a nagy döntést. A program keretében természetesen nem csak a később megvásárolt lakást lehet bérbe venni.” – tette hozzá Zelei.

A konstrukció egyik nagy előnye a vevők számára az, hogy a zöldövezeti fejlesztő 14 hónapra előre meghatározza a lakás árát, mely nem változik – így a vásárlók fix bérleti díjjal és vételárral számolhatnak.

Csikós Balázs, az Elephant Holding igazgatója hozzátette: „Az innovatív szolgáltatás jelzi, hogy új tendencia kezd érvényesülni az ingatlanforgalmazásban. Már nem elég csak jó minőségű lakásokat építeni, a jó termék szintjéről feljebb kell lépni a jó szolgáltatás szintjére. A fejlesztők feladata, hogy folyamatosan figyeljék a fogyasztók elvárásait, szükségleteit és ehhez igazítsák ajánlataikat. A Lakásbérlet program létrejöttét valójában a válság indokolta, de sikeressége miatt valószínűleg a jövőben is alkalmazni fogják a beruházók. Több olyan konstrukció is népszerűnek bizonyulhat, melyre most még nem gondol senki – folyamatosan törekszünk az innovációra, és egy éven belül szeretnénk újabb konstrukciókkal is megjelenni a piacon..”

A Kedvezményes lakásbérlet programban befektetésként vásárolt, az Elephant Holding jelenleg kihasználatlan lakásokat ad bérbe elsősorban a XX. Kerületi Vigo Házban és a XVIII. kerületi Zaragoza Lakókertben.


Sajtómegjelenések:

2010.01.03 - Spórolási tippek: takaríts meg tízezreket a fűtésszámládból! - Pénzcentrum
2010.01.12 - Lakást vennél idén? Erre számíthatsz! - Pénzcentrum
2010.01.12 - Az Elephant szerint 2011-ben már nőnek a lakásárak - Portfolio
2010.01.12 - Az Elephant szerint 2011-ben már nőnek a lakásárak - Resource
2010.01.12 - "Rosszul kalkulál az, aki áresésre számít" - Ingatlanmagazin
2010.01.12 - Keresleti piac alakulhat ki - Népszava Online
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Fidesz.hu
2010.01.12 - Jövőre emelkedni fognak az új lakások árai… - Elemzésközpont
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Echo TV
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Hír3
2010.01.12 - Tartsák észben! Jövőre drágulnak az új lakások! - Hírszerző
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Kis-Kunság
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Stop.hu
2010.01.12 - Jövőre drágábbak lesznek az új lakások - Hírextra
2010.01.12 - Újévi tervek: Lakásvásárlás kedvező feltételekkel - Budapest Portál
2010.01.12 - Még idén vegyünk új lakást - jövőre drágulás jöhet - Gazdasági Rádió Online
2010.01.12 - Még az idén kell lakást venni - Napi.Online
2010.01.12 - A lakásépítőknek is fizetniük kell a vagyonadót - Népszabadság Online
2010.01.12 - Drágulnak az új lakások - Híradó.hu
2010.01.13 - Áresés helyett emelkedés - Építinfó
2010.01.13 - Most érdemes lakást venni? - 168 Óra
2010.01.13 - Újévi tervek: Lakásvásárlás még kedvező feltételekkel - Épülettár
2010.01.13 - Az Elephant szerint 2011-ben már nőnek a lakásárak - Újlakás Infó
2010.01.13 - Most érdemes lakást venni? - ArtaWeb Blog
2010.01.14 - Hogyan spóroljunk egyes lakástípusoknál a fűtésen? - Építinfo
2010.01.18 - A fejlesztők az idén felépült lakásaik eladásával foglalkoznak - Építinfo

Játszóteret hozott az Elephant Holding Mikulása - 2009.12.15


Budapest, 2009. december 7. - Az Elephant Holding Zrt. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete által elfogadott Területrendezési Szerződése értelmében 1,5 milliárd forint értékben közcélú fejlesztésekkel járul hozzá Rákosmente közintézményi és infrastrukturális fejlődéséhez a kerületben tervezett fejlesztései megvalósításának támogatása érdekében. Ennek egyik első eleme, egy korszerű, minden elvárásnak megfelelő játszótér megépítése volt, melyet a zöldövezeti lakásépítő cég Mikulás ünnepség során adott át a kerületi gyerekeknek.

"Bár igen nehéz évről beszélhetünk az építési szektorban, nagyon örülünk, hogy a XVII. kerületi terveinket zavartalanul tudjuk megvalósítani. Reméljük, a kerületi gyerekek hamar megszeretik majd az új játszóteret, melyet hamarosan egy másik is követ majd" - mondta az átadáson Csikós Balázs, az Elephant Holding Zrt. igazgatója.
A játszótéren mérleghinta, egy 9 m2-es homokozó, egy kéttornyú játszóház, rugós játék várja a nagyobb gyerekeket, de a kisebbekkel is érdemes ellátogatni, hiszen a kétszemélyes hintákon szüleikkel együtt hintázhatnak. A játszóteret puha, ütéscsillapító talaj borítja, így az minden biztonsági előírásnak megfelel.

"Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete az Integrált Városfejlesztési Startégia elfogadásával úgy döntött, hogy a fejlesztések, azaz beruházások - a kerületben élők életminőségének javítása érdekében - csak úgy valósíthatók meg, hogy a beruházók közcélú felajánlásokat tesznek. Ezen elvek betartásában nagyon jó együttműködő partner az Elephant Holding Zrt., akinek jóvoltából ma átadhatjuk az elkészült Fogarassy téri játszóteret. Kívánom magunknak, hogy a jövőben is hasonló együttműködések születhessenek a komplex fejlesztés érdekében - mondta Fohsz Tivadar, alpolgármester."

A cégcsoport XVII. kerületi projektjében, a Pesti Parkban 400 lakás épül. A lakópark a társaság XV. kerületi beruházásához hasonló két-, maximum 3 szintes épületekből áll majd, mely biztosítja, hogy a környék megőrizze kertvárosi jellegét. A Kucorgó tér előtti, Összekötő út után található telken épülő lakóparkban üzletek és irodák is helyet kapnak.

Az Elephant Holding továbbá száz férőhelyes óvoda, két játszótér, egy közpark, valamint egy budapesti jelentőségű elkerülő főút építését is vállalta a kerülettel kötött településrendezési szerződésben a lakóingatlanok felépítése mellett.

Homeless-Elephant 2009 - Jótékonysági Árverés és Kiállítás - 2009.09.26


Adományozások - Kecske kupa 2009 - 2009.06.06

Nyílt Nap a Cégek Házánál - 2009.05.23

Elephant Holding nyílt nap a XVII. kerületben

Budapest, 2009. május 21. - Május 23-án de. 10:00 órától du. 17:00 óráig különleges nyílt napot szervez az Elephant Holding a XVII. kerületben. A fiatalabbakat változatos gyerekprogramokkal, koncertekkel, a felnőtteket akciós ajánlatokkal, bútorvásárral várja az ingatlanberuházó cég.

„Bárki részt vehet a XVII. kerület Strázsahegyi dűlő 7. szám alatt megrendezendő nyílt napon, a programok ingyenesek és rendkívül változatosak: a több hazai sztár produkciója mellett rengeteg lehetőség lesz a vásárlásra, tájékozódásra, egyszóval a szórakoztató és hasznos időtöltésre” – mondja Lehóczky Orsolya, az Elephant Holding marketing vezetője.

Az elsősorban zöldövezeti lakópark fejlesztéseiről ismert ingatlanberuházó, az Elephant Holding 2009 elején költözött a XVII. kerületbe, röviddel az után, hogy megvásárolta a helyi illetőségű Rákos mezeje Zrt-t.

A cég a tervezett Pesti Park valamint más ingatlan-beruházások megépítése mellett másfél milliárd forint értékben valósít meg közcélú beruházást a kerületben: óvodát, játszótereket, közparkot és egy budapesti jelentőségű elkerülő főutat is épít.

Az Önkormányzattal kötött megállapodás keretében épülő új bekötőút, az Összekötő út meghosszabbítása lesz, és a Pesti utat köti össze a Ferihegyi úttal. A tervezett Pesti Park projektben 400 lakás épül a XVII. kerületi Kucorgó tér előtti, Összekötő út után található telken. A lakópark a társaság XV. kerületi beruházásához hasonló két-, maximum háromszintes épületekből áll majd, melyek biztosítják, hogy a környék megőrizze kertvárosias jellegét. Előreláthatólag a lakóparkban üzletek és irodák is helyet kapnak.


A nyílt nap keretében az Elephant Holding igazi vásári forgatagot varázsol a Cégek Háza területére (XVII. kerület Strázsahegyi dűlő 7.). Koncertet ad a Halmos Trió és Baby Gabi, jelen lesz Ágica és Csányi Sándor színművész, aki dedikálja egyik DVD-jét. A legfiatalabbakat elő-gyereknappal, játékos, szabadtéri programokkal várják. A kis „ünnepeltek” ajándékot is kapnak – ígérik a szervezők.

A nyílt napon az érdeklődők megismerkedhetnek az Elephant Holding és a Rákos mezeje Zrt. teljes ingatlan-kínálatával az akciós bútorvásár pedig jó lehetőséget biztosít azoknak, akik már meglévő lakásukat, irodájukat szeretnék berendezni. A kedvezményes árú irodabútorok mellett akciós áron kínálnak majd minőségi, holland bútorokat is.

„Az Elephant Holdingnál mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki az épülő lakóparkjaink környékén élőkkel, de még talán ennél is fontosabb, hogy ismerjenek és szeressenek bennünket abban a kerületben is, ahol az épülő beruházásaink mellett a székhelyünk is van.” – teszi hozzá Lehóczky Orsolya.

Bokréta Ünnep a Vigo Ház építkezésén - 2009.03.13

Homeless-Elephant - Sajtórendezvény - 2008.12.02

2008.12.03. - Hajlék a hajléktalanoknak - Zetapress.hu
2008.12.03. - Elefánt Parádé 2009 - BTL.hu
2008.12.03. - Elefánt dömping - Népszava Online
2008.12.08. - Bivaly helyett az Elefánt éve? - HarmoNet
2008.12.09. - Tehén helyett elefántok a város utcáin - FigyelőNet
2008.12.04. - Elefántszobrokkal a hajléktalanokért - Metropol
2008.12.03. - Csányi Sanyi, VV Ágica - és egy rózsaszín elfánt - Monitormagazin.hu
2008.12.03. - Elefántok szállják meg Budapestet - Mix Online
2008.12.02. - Elefántok fogják ellepni Budapest köztereit - Ingatlanok.hu
2008.12.03. - Elefánt Parádé a Tehénparádé után - Blikk.hu
2008.12.04. - Elefánt parádé a hajléktalanokért - Kultúra.hu
2008.12.09. - Hajléktalan elefántok lepik el Budapestet - Propeller.hu
2008.12.03. - Hajléktalan elefántok lepik el Budapestet - Hunvista.net
2008.12.04. - A szerencse jelképei - EuroAstra.hu
2008.12.04. - Elefánt Parádé 2009 - Épülettár.hu
2008.12.03. - Elefánt Parádé 2009 - Sajtóközlemény - Ingatlantájoló.hu

Nyílt Nap a Zaragoza Kertben - 2008.10.19

Lakásvásár 2008. szeptember 26-28. - 2008.09.26

Áremelkedés
Csányi Sándor kertet építettlpic:DSC09097.jpg

Ingatlanpiac az M0-ás átadása után - 2008.09.16

Ingatlanpiac az M0-ás átadása után
Magyar Nemzet - Ingatlanbiznisz az M0-ás új szakaszán
Busz-Ingatlanpark - Ingatlanpiac az M0-ás körgyűrű keleti szektorának átadása után

2008.09.08. - Élénkül az ingatlanpiac az M0-ás körgyűrű mentén - Stop.hu
2008.09.08. - Rápörögtek az ingatlanosok az M0-ás menti telkekre - Hirszerzo.hu
2008.09.08. - M0 keleti szektor: boom az ingatlanpiacon! - VG Online
2008.09.08. - Ingatlanpiac az M0-ás körgyűrű keleti szektorának átadása után - Péncentrum.hu
2008.09.06. - Villaparcellák az M0-ás keleti szektora mentén? - Menedzsment Fórum
2008.09.08. - Az ingatlanpiacot is felrázza az M0-ás - Iroda.hu
2008.09.09. - Az ingatlanpiacot is felrázza az M0-ás - Logportál.hu
2008.09.16. - Spanyolokat és íreket vonz az M0-ás - Origo
2008.09.17. - Élénkül az ingatlanpiac az M0-ás körgyűrű mentén - Propeller.hu
2008.09.08. - Élénkül az ingatlanpiac az M0-ás körgyűrű mentén - Metropol.hu
2008.09.08. - Az ingatlanpiacot is felrázza az M0-ás - Ingatlanmenedzser.hu


Lakásbörze 2008. július 12-13. - 2008.07.12

Csányi Sándor a Vigo Ház alapkőletételén - 2008.06.24

Csányi Sándor kedvenc ételét osztotta - 2008.03.25

Csányi Sándor kedvenc ételét osztotta hajléktalanoknak


Lakásvásár 2008 - 2008.03.07

Az Elephant új városrészt épít a XV. kerületben
A szakma a lakáslízing további hódítására számít
Háttéranyag a sajtó részére a lakáslízingrõl
Csányi Sándor a szabadban


Csányi Sándor lett Zitta nevelőapja - 2007.12.12

Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától
Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától (képekkel, céginformációval)

2007.12.05 - Lányelefánt Csányival - Hírextra.hu
2007.12.05 - Elefántot kapott Csányi Sándor! - Ma.hu
2007.12.05 - Csányi Sándor egy elefánt nevelőapja lett - Velvet.hu
2007.12.06 - Elefántot kapott Csányi Sándor - Blikk Online
2007.12.06 - Négytonnás nőbe szeretett bele Csányi Sándor - Borsonline
2007.12.06 - Elefántot tart Csányi Sándor? - Nana.hu
2007.12.06 - Csányi Sándor nevelőszülő lett! - Netbulvár.hu
2007.12.06 - Real estate developer adopts elephant in Budapest zoo - The Budapest Times
2007.12.06 - RTL Klub - RTL Klub
2007.12.07 - Csányi Sándor nevelőszülő lett! - Szabolcs Online
2007.12.10 - Elefántot hozott Csányinak a Mikulás - Axel.hu
2007.12.10 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - A színművész lett Zitta nevelőapja - Épülettár.hu
2007.12.10 - Csányi Sándor egy elefántot kért a Mikulástól! - Mi világunk online
2007.12.10 - Csányi Sándor elefántot kapott - Stop.hu
2007.12.11 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - Ingatlanhirek.hu
2007.12.11 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - Story Online
2007.12.11 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - Újlakás.info
2007.12.12 - Csányi Sándor álma valóra vált - Bulvársport.hu
2007.12.12 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - Hír3.hu
2007.12.17 - Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától - Borsonline

Lakásvásár 2007. szeptember 21-23. - 2007.09.24

Filmsztár és hollywoodi díszletek a Lakásvásáron
Vigo Ház néven mutatkozik be az Elephant Holding új fejlesztése
Gyakran ismételt kérdések


Válasszon jó lakást és felejtse el a klímát! - 2007.07.20

Dokumentum letöltése

Zaragoza alapkőletétel - 2007.06.03

Zaragoza Kert alapkőletétel - sajtóközlemény
Feljövőben Dél-Pest - sajtóközlemény
A panelben élők 64%-a újépítésű lakásba költözne - piackutatási eredmények

Sajtómegjelenések:
Portfolio.hu
Blikk.hu
Épülettár.hu
Index
Ingatlan Hírek
Orientpress Hírügynökség
Ingatlantájoló.hu
www.bp18.hu
Nők Lapja Cafe
Lakás.net
Ingatlanháló.hu
Ingatlanmérce.hu
Eladó-ingatlan.com


Lakásvásár 2007. február 23-25. - 2007.02.26


Fűtési tippek az Elephant Holding Zrt. szakembereitől - 2007.01.15

Dokumentum letöltése

Lakásvásár 2006. szeptember 22-24. - 2006.09.25

Rúzsa Magdi beköltözött nyereménylakásába - 2006.09.20

Rúzsa Magdi beköltözött a Malomdomb Lakókertben található nyereménylakásába - Budapest, szeptember 20.

Sajtóközlemény letöltése

Magdi és immár berendezett lakása:
Rúzsa Magdi beköltözött nyereménylakásába

Népszava, 2006. 06. 11.
Habostorta.hu, 2006. 06. 09.
TV2.hu, 2006. 06. 09.
uno.hu, 2006. 06. 08.
Blikk, 2006. 06. 08.
Napi Ász, 2006. 06. 08.
Szines Bulvár Lap, 2006. 06. 08.
Észak-Magyarország, 2006. 06. 08.
Blikk aktuális, 2006. 05. 30.


Az Elephant Holding átadta Rúzsa Magdi lakását a Malomdomb Lakókertben

Magdi_lakasatadas.doc Sajtóközlemény letöltése

Lakás Börze - Lurdy Ház, 2006. szeptember 8-10. - 2006.09.11

Elephant Holding Zrt. stand a börzén

Sajtómegjelenések:
RTL Klub
Világgazdaság Online
HVG
Gondola
Szabolcs Online
Portfolio.hu

INFO RÁDIÓ - 2006.06.01

Lakáslízing tájékoztató (.mp3)

Árkád Építőipari - Építészeti lap - 2006.05.25

Terv és Látvány (.jpg)

Lakásvásár 2006. március 3-5. - 2006.03.06


Megasztár reklám - 2006.02.14

Letöltés, 944 kbyte

Újépítésű lakások átalakítása, személyre szabása a tervező, az építtető és a lakberendező szemével - 2005.12.09

Sajtóanyag (.doc)