+36-1-808-9000

ENGLISH
Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Zaragoza Kert

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

Projektadatok

XVIII. kerület Pestszentlőrinc

A beruházás az Alacskai út és a Nemes utca által határolt háromszögben lévő területen került megvalósításra. A Nemes u. - Fenyőfa u. - Juharos sor - Csörgőfa u. által határolt terület északi részén az I. ütem, a déli részen a II. ütem került kialakításra. A városrész kerületen belüli elnevezése Alacska úti lakótelep.
A Zaragoza Kert alapelve, hogy a mediterrán stílus jegyeit egyesítse a biztonsággal. A házban térfigyelő kamerák, a földszinten biztonsági üvegezés és redőnyök, valamint portaszolgálat nyújt a lakók értékei számára védelmet. Az épület lakásaiba riasztó előkészítés került kialakításra.
A lakókert több irányból is megközelíthető: Üllői út, Ferihegyi gyorsforgalmi út, Nagykőrösi út (M5). Tömegközlekedéssel is jól elérhető a beruházás. Buszjáratok: 182 és 182E, továbbá a 193-as busz. Az Üllői úton több busz és villamos (50-es) is közlekedik. Hozzávetőleg 5-6 kilométerre az M5 és M0-ás találkozásában szinte az összes ismert bevásárlóközpont megtalálható. Az M0-on keresztül az M7-es autópálya is könnyen elérhető.