+36-1-808-9000

ENGLISH
Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Vigo Ház

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

Pesterzsébet bemutatása

Helytörténet

Pesterzsébet 1.220 hektár területen fekszik, a főváros hetedik legnagyobb kerülete. A Duna partját érintve Dél-pesten helyezkedik el. Öt városrészből áll: Központi városrész, Gubacsi lakótelep és környéke, Erzsébet-falva, Kossuth-falva, Ipari negyed. A Boráros tér autóval már 10 perc alatt elérhető a városközponttól.

Lakóinak száma: 65 ezer
Lakások száma : 28 ezer

Műemlékek

A városrekonstrukció keretében az Óváros nagy részét lebontották, illetve átépítették. Műemlék jellegű épület a régi Vásárcsarnok. Az egyház tulajdonában lévő műemlék a Helsinki úton, a copfstílusban épült Segítő Mária kápolna, illetve a Szent Erzsébet téri gótikus, római katolikus templom. A kerület második legnagyobb temploma a Pacsirta-telepi Magyarok Nagyasszonya Templom.
Pesterzsébet emléket állított névadójának és védőszentjeinek is. Erzsébet királyné emlékköve és Szent Erzsébet szobra a Szent Erzsébet téren áll.

Művelődés

Pesterzsébet legrégebbi kultúrháza a CSILI. Színházterme, táncterme, több klubja, étterme és könyvtára van.

Oktatás

Pesterzsébeten 5 bölcsőde, 15 óvoda várja a kisgyerekeket ill. 13 általános iskola a nagyobbakat. A tovább tanulók 6 gimnáziumban vagy szakközépiskolában folytathatják középiskolai tanulmányaikat a kerület határain belül, akár egy német anyanyelvű, nemzetiségi gimnáziumban is.

Egészségügy

A kerületben működő Jahn Ferenc Kórház, a kórházban található szakrendelés és 10 házi orvosi rendelő gondoskodik az ittlakók egészségügyi ellátásáról.

Sportolás

Sportolásra is számtalan lehetőség van, többek között az Erzsébeti Sport Klub keretében. Az itteni sportszakosztályok közül a legsikeresebb a Pesterzsébeti Lövészegylet. 2006-ban adta át az önkormányzat a nagyközönség részére a Pesterzsébeti Jégcsarnokot, ahol a gyerekek is egész évben tudnak korcsolyázni. Számtalan teniszpálya, a Fitnessz 2000 testedző központ, lovaglási lehetőség áll a sportolást kedvelők rendelkezésére. A közeli Duna-parton egy könnyű sétával, jogginggal bárki kikapcsolódhat, vagy hódolhat lovaglási vagy evezési szenvedélyének. A Jégcsarnok melletti uszoda építése várhatóan még ebben az évben elkezdődik ezzel kiteljesítve a sportolási lehetőségek skáláját.

Éttermek, szórakozás

A városközpontban több kiváló étterem, pizzéria közül lehet választani egy kellemes ebéd vagy vacsora eltöltése esetén, amit akár biliárdozással is folytathatunk a csodálatos tetőterasszal rendelkező casinoban. A nyári Duna-parti rendezvények autóbusszal 15 perc alatt megközelíthetőek, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak mind a gyermekes családoknak, mind a szórakozni vágyó fiataloknak.

Bevásárlás

Bevásárlási lehetőségként a központban található Interspar, Penny Market, Erzsébet Áruház a legjelentősebbek, amik busszal ill. gyalogosan is könnyen megközelíthetőek. Autóval 10 percre található a Soroksári úton levő Tesco vagy a Soroksáron levő Tesco és Auchan Áruházak.


A VIGO HÁZ bemutatása

Elhelyezkedés

A Vörösmarty utca és a Szegfű utca által határolt, 7771 nm területen került felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörűen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendő tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát. A környező utcákat, a Szegfű utcát is gyönyörű fasorok teszik nagyon kellemessé. A VIGO HÁZ két különálló épületből áll, A és B épületek, ami jól illeszkedik a környezetbe. A

Megközelítés

Az 52-es villamossal (50m-re van a megálló) könnyen eljuthatunk a Határ úti metróig (3-as metró) aminek előnye, hogy ha villamossal és metróval közlekedünk nem kell számolnunk az esetleges forgalmi dugóból származó késéssel. Így biztonsággal be tudunk érni a munkahelyünkre, iskolába stb. A városközpont gyalogosan is könnyen (kb. 800 m) elérhető, ahonnan számtalan autóbuszból választhatunk úti célunknak megfelelően. A 23-as busszal vagy a gyors, piros 23-as busszal 15 perc alatt beérhetünk a Boráros térre. A 48, 51, 66 -os buszokkal a szomszédos kerületekbe (XXI, XVIII, XIX, XXIII.) tudunk eljutni. A 19-es busszal a kerületen belül közlekedhetünk.

Legfőbb jellemzők, lakásválaszték

Az Elephant Holding Zrt. beruházásira jellemző mediterrán hangulatra, életvitelre jellemző jegyeket a VIGO HÁZNÁL is megtalálhatjuk. Az elnevezés is ezt tükrözi: Vigo a Spanyolországban levő Galícia tartománynak a fővárosa. A VIGO HÁZ a modern tervezési elveket, a korszerű és energiatudatos szerkezeteket ötvözi a mediterrán hangulatú színekkel és anyaghasználattal. (beige és további földszínek a homlokzaton és a burkolatokban, nagyméretű teraszok az emeleteken).

A két négyemeletes épületben összesen 130 lakás várja új lakóját. (A épületben 53 lakás, B épületben 77 lakás) A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kert tarozik, ami főleg a gyerekes családok vagy az idősebbek részére lehet nagyon vonzó. Ezeknél a lakásoknál komplett riasztó rendszer került kiépítésre. Az emeleti lakásokhoz nagy erkélyek vagy tetőteraszok tartoznak, a felső emeleti lakásokból panoráma nyílik a környékre. Mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb méretű, szobaszámú, tájolású lakást a nagyon praktikus elosztású másfél szobástól a minden igényt kielégítő130 nm-es tetőterasszal rendelkező panorámás Penthause-jellegű lakosztályig. Az ott-lakók kényelmét személyi felvonó biztosítja a kerítéssel védett lakókerten belül. A széles kínálatú burkolatválasztékunk is tükrözi a mediterrán ízlésvilágot, életérzést. A kisgyerekek részére védett, kerítésen belüli játszóteret alakítunk ki.

Irodák, üzletek

A Vörösmarty - Szegfű utca kereszteződésében lévő A jelű épületben a földszinten 3 és az I. emeleten 11 iroda került kialakításra, a földszint egy részén ill. az első emeleten, ami lehetővé teszi, hogy akár a lakóhelyünkön legyen a cégünk irodája is. További kényelmet biztosít az itt élők részére a Vörösmaty út oldalán, a földszinten levő 7 üzlet, amik teljesen külön bejáratúak, így a lakástulajdonosok nyugalmát nem befolyásolják. Az üzletekhez és az irodákhoz különálló 14 férőhelyes parkoló-egység tartozik.

Parkolási lehetőség

Parkolási lehetőségként választható az A jelű épületben teremgarázs beállóhely vagy a kerítésen belül kialakított, felszíni beálló. A földszinti lakások egy részéhez saját parkoló tartozik, ami a lakásokhoz tartozó kertben helyezkedik el. A pinceszinten kialakított 14 db különböző méretű (2,5-10nm) tároló közül könnyen kiválasztható a legmegfelelőbb, ha tárolót is szeretnénk a lakásunk mellé.

Miért jó itt élni?

A VIGO HÁZ leendő tulajdonosai olyan otthonra találhatnak, ami a kertes családi házas övezetben nyugodt életteret biztosít az egész család számára.
Közel a Belvároshoz és a Duna-parthoz.
Kitűnő infrastruktúra (sok óvoda, iskola, több középiskola, jó úthálózat és közlekedés, saját kórház, közel az önkormányzat, üzletekkel, bankokkal teli sétálóutca, éttermek, pizzériák nagy választéka, Mc. Donalds).
Kiváló sportolási lehetőségek (Jégcsarnok, tenisz, lovaglás, jogging a Duna-parton, evezés, uszoda, fitnessz).
Kitűnő bevásárlási lehetőségek (Erzsébeti Vásárcsarnok, Interspar, Penny, Tesco, Auchan).
KÉNYELMES - BIZTONSÁGOS - IDEÁLIS OTTHON!

Minden kedves Leendő Tulajdonosnak nagyon kellemes életet és egészséges életetvitelt kívánunk a VIGO HÁZBAN!