+36-1-808-9000

ENGLISH
Projekt Elhelyezkedés Épület

Szintek

Lakás

GalériaFotókVideókLeírások

Malomdomb Lakókert

Ajánlatkérés

név:

e-mail:

tel:

üzenet:

Hozzájárulok, hogy az Elephant Holding Zrt., a Rákos mezeje Zrt. valamint ezek tulajdonában álló társaságok az adataimat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelje, illetve reklám, marketing célra felhasználja. Tudomásul veszem, hogy a fenti hozzájárulásomat az yan@elephant-cee.com e-mail-, vagy a 1173 Bp, Összekötő u. 2. postai címen tudom visszavonni.

Kapcsolat

tel: +36-1-808-9000

fax: +36-1-808-9033

e-mail: yan@elephant-cee.com

Élet a Malomdomb Lakókertben

Kedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink!

Cégünk, az Elephant-Holding Rt örömére szolgál, hogy bemutathatjuk Önöknek Budapest XVI. kerületében, Árpádföldön épülő mediterrán jellegű társasházunkat, amely igényes tervezésével, délies színvilágával vonzó lehetőséget kínál a lakásvásárlók számára.

Lakókertjeink magukon viselik csapatunk odaadásának és áldozatos munkájának nyomát, éppen ezért minden egyes lakást saját gyermekünknek tekintünk. Munkánk akkor sikeres, ha Önök boldog otthonra lelnek lakásainkban. Hogy ez valóban így legyen, minden részletre fokozott hangsúlyt fektettünk a terület kiválasztásától a tervezésig, az építkezéstől a lakókert új életének kialakításáig.

Cégfilozófiánk, hogy lakások helyett otthonokat építünk a minket bizalmukkal megtisztelő családok számára. Arra törekszünk, hogy leendő lakóink részére kellemes, nyugodt és gondtalan életkörülményeket biztosítsunk.

A Malomdomb Lakókert a XVI. kerület Bóbitás utca és Alsómalom utca által határolt 2,2 hektáros dombos terület tetején 170 m magasan helyezkedik el, ezáltal kedvező kilátást nyújtva mind Buda, mind a mögöttes csömöri dombok irányába. A telek környezete a ’90-es évek elején került parcellázásra, s ezáltal indult a régió dinamikus fejlődésnek. A Bóbitás utca felőli részt nagy értékű családi házak határolják, míg az Ostoros úti oldalon háromszintes társasházi övezet létesült. Az így megvalósult kertvárosi környék megfelelő infrastrukturális ellátottságú, a területet határoló földutakat a lakókert kiépítésével egyidejűleg aszfaltozzuk. A telek környezetében található intézmények elhelyezkedéséről a térképmelléklet nyújt információt.

Az épülő lakások mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival könnyen elérhetőek. A terület Örs vezér tértől HÉV-vel, illetőleg a 31-es autóbusszal; autóval az M3-as autópályáról Szentmihályi út - Szlovák út - Ostoros út - Alsómalom útvonalon át közelíthető meg.

A 22.000 nm-es telken két ütemben épülnek lakások. Ebből 14.200 nm zöldterület marad a játszótér, a kerti tó, saját használatú kertek, gépkocsi-parkolók, illetőleg közös használatú járdák, parkok számára. Az épületegyütteseken belül 22 önálló lépcsőház van, lépcsőházanként 8, illetőleg 23 lakással. Az épületek három- illetve négyszintesek, hat lépcsőházba liftet építünk, ezzel is lakóink kényelmét szolgálva. A parkolásra mind a teremgarázsokban, mind a felszíni parkolókban lehetőség nyílik. A lakásokhoz tetszés szerinti méretű tárolók vásárolhatók.

Az épületek elhelyezkedésére vonatkozóan tervezőink gondosan ügyeltek mind az ideális tájolásra, mind a telekkel való harmonikus kapcsolatra. Az épületek hagyományos, több száz éve bevált építési technológiával készülnek hosszú élettartamú, kiváló minőségű anyagokból, melyek részletes ismertetését a Műszaki Leírásban olvashatják.

A terület biztonságát magas kerítés védi, amely kiegészül 24 órás portaszolgálattal, illetve videokamerás térfigyelő rendszerrel. A szabadon maradó zöldterület igényes kialakítására önálló kertbeépítési tervet készítettünk. A sövénnyel és a fás ligetekkel a mediterrán-kertvárosi hangulatot illetőleg az otthonosság érzetét kívánjuk fokozni.
Lakásaink mérete 31-107 nm között mozog a garzontól egészen a luxuslakásig. Minden lakáshoz tartozik erkély. A nagyobb méretű földszinti lakásokhoz 400 nm körüli kizárólagos kerthasználat tartozik, illetve két felszíni parkoló kapcsolódik. Szobaszámuk nappali + 3 és fél szoba, két fürdőszoba, és mind a kert irányából, mind a lépcsőház felőli bejáraton keresztül megközelíthetőek. Ezek a lakások használati értéküket tekintve felveszik a versenyt egy családi házzal. A negyedik szinten elhelyezkedő Penthouse jellegű lakásainkból csodálatos panoráma nyílik a városra. Ezek közül 6 db egyedi tervezésű luxuslakást építünk 4 szobával, 2 fürdőszobával és 2x52 nm-es terasszal. Minden lakásba beépítésre kerül konyhabútor kerámialapos tűzhellyel. A legfelső szinti lakások klimatizáltak lesznek.

Kiemelten fontosnak tartjuk az általunk épített lakókert minden igényt kielégítő és költséghatékony üzemeltetését. Éppen ezért anyacégünk, az Elephant Holding Rt. leányvállalatot hozott létre annak érdekében, hogy a saját beruházásában épülő lakókertek piaci alkupozícióját összefogja és az így kapott mennyiségi kedvezmények egy részének átengedésével az egyéni előfizetéseknél olcsóbb telefont, Internetet és kábeltelevíziót szolgáltasson az itt lakók részére.

Alacsonyabb díjainkat értéknövelt szolgáltatásokkal ötvözzük (intelligens kaputelefon, díjmentes belső telefonhasználat, díjmentes hívásrészletezés stb.) előfizetőink elégedettségének érdekében. Az ügyintézés megkönnyítésére egykapus rendszert igyekszünk kialakítani, melynek lényege, hogy saját ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésre minden üzemeltetési és közüzemi kérdésben. Ehhez kapcsolódóan leendő lakóink a beköltözés előtt értékesítőinknél megrendelhetik a kívánt telefon, internet és kábeltelevíziós csomagokat, hogy a beköltözés pillanatától valóban felhőtlenül élvezhessék közös munkánk gyümölcsét.

Értékesítési csapatunkkal, műszaki és pénzügyi csoportunkkal valamint saját ügyvédünkkel állunk ügyfeleink szíves rendelkezésére egy helyen, az 1173 Budapest, Összekötő utca 2. szám alatt.

Szeretnénk megköszönni, hogy kitüntetett bennünket megtisztelő figyelmével és reméljük, hogy Ön és családja bizalmát elnyerve hamarosan vevőink táborában üdvözölhetjük.

Budapest, 2004.08.26.

Üdvözlettel:
Elephant-Holding Rt.